Reprezentacije

Peticom protiv
Izraela osigurano
Elitno kolo

23.09.2013.
Peticom protiv Izraela osigurano Elitno kolo
  • Izvještaj
  • Sastavi

Hrvatska ženska U-19 reprezentacija postigla je lijep uspjeh na kvalifikacijskom turniru za odlazak na Europsko prvenstvo.

Nakon pobjede protiv Azerbajdžana u prvom kolu, hrvatske juniorke svladale su selekciju Izraela s 5:0 i tako osigurale barem drugo mjesto u skupini 1 te time plasman u Elitnu fazu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2014. godine.

Za razliku od utakmice s Azerbajdžanom, ovoga puta Hrvatice su odlično startale te su već nakon 17 minuta imale ugodnih 2:0. Dujmović je u devetoj minuti dovela Hrvatsku u vodstvo, a selekcija Roberta Krznarića udvostručila je prednost osam minute kasnije zahvaljujući pogotku Ivane Stanić.

Dujmović je u 27. minuti povisila na 3:0, a odličan dojam Hrvatske upotpunile su pogocima u drugom poluvremenu Šćukanec-Hopinski i Conjar.

Izabranice Roberta Krznarića u posljednjem kolu u četvrtak 26. rujna igraju protiv domaćih Austrijanki koje su s 2:0 svladale Azerbajdžan.

Hrvatska: Horvat, Kojić, Straka (od 60. Bijelić), Miočević, Bojčić, Gaiser, Lubina, Conjar, Šćukanec-Hopinski, Dujmović (od 68. Tunić), Stanić (od 76. Parlov).

23.09.2013.
Izrael
0
Hrvatska
5
Pričuvni igrači