Reprezentacije

Četiri pogotka u domaćoj mreži

Futsal: Hrvatska
pobijedila u prvom
dvoboju s Izraelom

29.10.2018.
Futsal: Hrvatska pobijedila u prvom dvoboju s Izraelom
foto: Drago Sopta/HNS
  • Izvještaj
  • Sastavi
  • Najava

U prvom od dva ovotjedna susreta u Beer Shevi, hrvatska malonogometna reprezentacija pobijedila je nacionalnu selekciju Izraela rezultatom 4:0.

Hrvatska reprezentacija u futsalu ovog tjedna gostuje u Izraelu, a u prvoj od dvije planirane utakmice svladala je domaćine 4:0. Unatoč borbenom otporu Izraelaca i brzoj igri, do izražaja je naposljetku došla hrvatska kvaliteta.

Lijepe hrvatske akcije za pogotke dva je puta zaključio Marinović, te jednom Horvat u prvom poluvremenu, da bi u nastavku "točku na i" stavio Sekulić.

Boje hrvatske reprezentacije u Beer Shevi brane Bašković, Perić, Mataja, B. Gašpar, Jelovčić, Marinović, Kazazić, Matošević, Suton, Luketin, Čekol, M. Gašpar, Horvat i Sekulić, a druga je utakmica na rasporedu već u utorak, 30. listopada s početkom u 14:00 sati.

28.10.2018.
Izrael
0
Hrvatska
4
Pričuvni igrači

Hrvatska reprezentacija u futsalu odigrat će 29. i 30. listopada dvije prijateljske utakmice protiv nacionalne selekcije Izraela.

Pod vodstvom izbornika Stankovića, hrvatska malonogometna reprezentacija gostovat će u Izraelu te odigrati dva prijateljska susreta sa svojim domaćinom.

Hrvatska se okuplja u subotu, 27. listopada te odmah kreće na put, a obje će utakmice biti odigrane u Beer Shevi - u ponedjeljak, 29. listopada s početkom u 15:30 te u utorak, 30. listopada s početkom u 14:00 sati. 

Na popisu kandidata nalaze se Matej Horvat (Civitella Colormax), Franco Jelovčić (Napoli C5), Luka Perić (Napoli C5), Dario Marinović (Elpozo Murcia), Antonio Sekulić (Split Tommy), Josip Suton (Split Tommy), Žarko Luketin (Split Tommy), Kristijan Čekol (Futsal Dinamo), Vedran Matošević (Futsal Dinamo), Blago Gašpar (Square), David Mataja (Uspinjača), Filip Bašković (Novo Vrijeme), Vedran Kazazić (Novo Vrijeme) i Marko Gašpar (Vrgorac).

Uz izbornika Stankovića, u stručnom su stožeru još treneri Marinko Mavrović i Marin Smoje, liječnik Krešimir Kolić, fizioterapeut Branimir Anić, tajnik Siniša Bačić te vođa puta Boris Durlen.