HNL.hr

Kadeti Dinama i
Lokomotive otvaraju
proljetni dio
prvenstva Prve HNL
kadeta i juniora

01.02.2013.
Kadeti Dinama i Lokomotive otvaraju proljetni dio prvenstva Prve HNL kadeta i juniora
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Iako je nastavak natjecanja Prve HNL kadeta i juniora predviđen za nedjelju 17. veljače utakmicama 16. kola, prvenstvo će u kadetskoj konkurenciji započeti sedam dana ranije. Naime, Dinamo i Lokomotiva postigli su dogovor  te će uz odobrenje Povjerenika natjecanja svoj međusobni ogled kadetskih momčadi iz 22. kola koje je redovito na rasporedu 27. ožujka odigrati u nedjelju 10. veljače s početkom u 12 sati u Maksimiru.

Razlog za ranije odigravanje ove kadetske utakmice je činjenica da u drugoj polovini ožujka kadetska reprezentacija Hrvatske ima zakazano okupljanje i službene nastupe pa na ovaj način reprezentativci ova dva kluba neće biti uskraćeni za nastup u prvenstvenoj utakmici. Juniorske momčadi odigrati će međusobni susret prema utvrđenom rasporedu.

Ista situacija je s ogledima momčadi mlađih uzrasta Zagreba i Dinama predviđenim u 21. kolu koje je na rasporedu 24. ožujka: kadetske momčadi odigrati će međusobni susret u srijedu 20. veljače u 13 sati u Nogometnom centru u Veslačkoj ulici dok će juniorske momčadi igrati prema ranije predviđenom redovitom rasporedu.

Još vijesti