HNL.hr

Sedam igrača zbog
kazni na produženom
odmoru

07.02.2013.
Sedam igrača zbog kazni na produženom odmoru
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Sedam igrača MAXtv Prve lige nalazi se pod kaznom uoči nastavka prvenstva pa će što se tiče nastupa na utakmicama ostati tjedan duže na prisilnom odmoru.

Zanimljiv je pri tome podatak da su među njima čak trojica igrača Splita: pod automatskom kaznom zabrane nastupa na prvoj slijedećoj prvenstvenoj utakmici zbog trećeg žutog kartona u nizu dobivenog u zadnjem jesenskom kolu su Mirko Hrgović, Ivan Radeljić i Ante Rebić koji će tako propustiti nastup protiv Zagreba u petak 15. veljače..

Zbog istog razloga za Cibaliju u ogledu s Osijekom nema pravo nastupa Jakov Puljić, Igor Prahić za Zadar te Hrvoje Štrok za Zagreb.

Zadar će na gostovanje kod Inter-Zaprešića, osim bez Prahića, i bez Josipa Ivančića koji mora odraditi još jednu utakmicu kazne zbog isključenja na utakmici 18. kola Istra 1961-Zadar zbog čega ga je disciplinski sudac kaznio s dvije utakmice  zabrane igranja.

Još su dva igrača jesensku sezonu završila s kaznama u prvenstvu MAXtv Prve lige, ali su promijenili klubove pa će kaznu odraditi u drugim natjecanjima.

Domagoj Vida kaznu zbog trećeg žutog iz 18. kola nije uspio odraditi u Dinamu jer je susret Osijeka i Dinama zbog snijega prebačen za 10. veljaču, a Vida u međuvremenu otišao u inozemstvo, a Filip Šćrbec će istu kaznu, umjesto u Inter-Zaprešiću, odraditi u svom novom klubu Rudešu.

Još vijesti