Grassroots > Ostalo

Sjajno iskustvo i druženje

Video: Kako uz
volontiranje upoznati
Mandžukića i Ševčenka

17.11.2017.
Video: Kako uz volontiranje upoznati Mandžukića i Ševčenka
foto: Arhiva HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Iza hrvatske reprezentacije još je jedan uspješan kvalifikacijski ciklus, a svoj doprinos kvalitetno organiziranim domaćim utakmicama dali su i brojni volonteri.

Hrvatski nogometni savez i ovim putem zahvaljuje svim volonterima koji su tijekom proteklog kvalifikacijskog ciklusa ugradili svoj trud, energiju i znanje u organizaciju domaćih utakmica hrvatske reprezentacije u Zagrebu i Rijeci.

Volonteri su već nekoliko godina važan dio organizacije utakmica hrvatske reprezentacije, kao što je slučaj na velikim sportskim natjecanjima poput olimpijskih igara te svjetskih ili europskih prvenstava.

Sudjelovanje u takvim značajnim sportskim događajima jedinstven je doživljaj za mlade i ambiciozne osobe, a volontiranje na utakmicama Europskih kvalifikacija za SP bila je odlična prilika svim volonterima za stjecanje korisnih i praktičnih iskustava, ali i novih prijateljstava i poznanstava.

Volonteri na utakmicama hrvatske reprezentacije sudjeluju u različitim aspektima organizacije, prema svojim kvalifikacijama, obrazovanju i/ili iskustvu, a pritom na neposredan način daju podršku hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji.

Naravno, zajamčeno je i odlično druženje, pa se sav posao odradi uz izvrsnu atmosferu - o čemu svjedoči i sljedeći video:

 

Još vijesti