Reprezentacija > Muška > A

Pogoci i asistencije

Sjajne partije
Kramarića i Rebića u
Bundesligi

17.03.2018.
Sjajne partije Kramarića i Rebića u Bundesligi
foto: Gordan Laušić
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Andrej Kramarić i Ante Rebić bili su među ključnim figurama subotnjih nastupa Hoffenheima i Eintrachta u njemačkom prvenstvu.

Momčad Eintrachta na svom je terenu ugostila Mainz te pobijedila 3:0 i tako zadržala dobre izglede u borbi za plasman u Ligu prvaka.

Vodeći je pogodak za sastav iz Frankfurta postigao Boateng nakon samo šest minuta igre, a u 23. minuti Ante Rebić je s desne strane kaznenog prostora pronašao Jovića za 2:0.

U 41. minuti Rebić se izborio za prostor za udarac s ruba šesnaesterca te od vratnice pogodio za konačnih 3:0. Bivši izbornik Vatrenih Niko Kovač Rebića je uvrstio u početni sastav, a u 71. minuti zamijenio ga je Tawatha.

Hoffenheim je gostovao kod Borussije (M) i poveo u 13. minuti, kada je Andrej Kramarić izveo udarac iz kuta, a Hubner glavom zatresao mrežu.

Izjednačio je Drmić, da bi u 58. minuti Kramarić realizirao kazneni udarac za novo vodstvo Hoffenheima (2:1). U posljednjih dvadesetak minuta pala su još tri pogotka - precizni su bili Stindl, Grillitsch i Ginter - te su bodovi naposljetku podijeljeni (3:3).

Kramarić je odigrao cijelu utakmicu, a Hoffenheim drži sedmo mjesto, s bodom manje i utakmicom više od šestoplasiranog RB Leipziga.

Još vijesti

  • Stanišić asistent, pridružio se Pašaliću u polufinalu Europske lige

    19.04.2024.

    Stanišić asistent, pridružio se Pašaliću u polufinalu Europske lige

    Hrvatski reprezentativac Josip Stanišić asistirao je za izjednačujući pogodak Bayera iz Leverkusena na gostovanju u Londonu. Nakon 2:0 u prvoj utakmici pred svojim navijačima, novi njemački prvak...

  • Luka Modrić ponovno u polufinalu Lige prvaka

    17.04.2024.

    Luka Modrić ponovno u polufinalu Lige prvaka

    U uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka Real Madrid je boljim izvođenjem jedanaesteraca svladao Manchester City. Nakon 3:3 u prvoj utakmici u Madridu, uzvrat u Manchesteru također je završio...

  • Ante Budimir otpušten iz bolnice

    17.04.2024.

    Ante Budimir otpušten iz bolnice

    Hrvatski reprezentativac Ante Budimir zadobio je u ponedjeljak ozljedu rebara, a u srijedu je otpušten iz bolnice. Ante Budimir ozlijeđen je u ponedjeljak u posljednjim minutama ogleda svoje Osasune...

  • Vatreni među elitom u novom istraživanju CIES-a

    15.04.2024.

    Vatreni među elitom u novom istraživanju CIES-a

    Nogometni institut CIES objavio je niz podataka o najboljim igračima na pojedinim područjima terena u ligama "petice", a među njima je i nekolicina hrvatskih nogometaša. Joško Gvardiol našao se na...