HNS > Županijski savezi

Branko Čavlović Čavlek

Dinamo U-16 osvojio
turnir u Karlovcu

06.08.2018.
Dinamo U-16 osvojio turnir u Karlovcu
foto: Arhiva HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Nogometaši Dinama osvojili su naslov pobjednika ovogodišnjeg, devetog izdanja međunarodnog U-16 turnira Branko Čavlović Čavlek, koji je prošlog tjedna održan u Karlovcu. Mladići zagrebačkog kluba tako su veliki pobjednički pehar po sedmi puta odnijeli u svoje vitrine.

U finalnom dvoboju slavili su nad vršnjacima Osijeka rezultatom 2:1. Zagrepčani su poveli u 25. minuti pogotkom Marka Novaka Stanka, a vodstvo je povećao Bartol Barišić u 56. minuti. U posljednjoj, 60. minuti Osječani su smanjili preko Igora Tomića i pokušali u sudačkoj nadoknadi doći do poravnanja, no Modri su sačuvali prednost.

U utakmici za treće mjesto sarajevski Željezničar i reprezentacija hrvatske dijaspore odigrali su nakon 60 minuta neodlučeno 1:1, a tek u sedmoj seriji jedanaesteraca slavili su igrači iz Sarajeva s ukupnih 6:5.

Najboljim igračem turnira proglašen je Viktor Kanižaj iz Dinama, njegov klupski kolega Bartol Barišić bio je najbolji strijelac, dok je titula najboljeg vratara otišla u ruke Luke Aleksića iz Osijeka.

Nagrade najboljima podijelili su viši savjetnik predsjednika HNS-a Zorislav Srebrić, predsjednik i glavni tajnik Nogometnog saveza Karlovačke županije Dario Mrzljak i Tomislav Kuzman te legenda karlovačkog nogometa Stjepan Benić.

 

Još vijesti