Grassroots > Veterani

60 godina od osnutka

Veterani HNS-a na
proslavi NK Mladost
Molve

03.09.2018.
Veterani HNS-a na proslavi NK Mladost Molve
foto: Arhiva HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

NK Mladost Molve ove godine obilježava 60 godina postojanja kluba, a uz ovu značajnu obljetnicu organizirana je prijateljska utakmica.

Proslavu je uveličao nastup Selekcije veterana HNS-a, koja je u prijateljskoj utakmici svladala kombiniranu momčad seniora i veterana domaće Mladosti rezultatom 7:3.

Strijelci za Selekciju HNS-a bili su Robert Regvar (3), Ardian Kozniku (2), Krešimir Čivrag i Goran Vincetić, dok su za domaćine pogotke postigli Zoran Marić, Martin Tuba i Danijel Sabolić.

Nakon utakmice priređen je zajednički domjenak, gdje je član IO HNS-a i predsjednik Komisije za veteranski nogomet Davor Ivić zahvalio domaćinu, a zajedno s tajnikom komisije za veteranski nogomet Robertom Uroićem predao predsjedniku NK Mladost Molve Josipu Vršiću i klupskom tajniku Josipu Kolaru prigodne darove (lopte, plaketu i priznanje).

NK Mladost Molve član je 1. ŽNL Koprivničko-križevačke županije, a osim seniora s uspjehom se natječu i redovito treniraju i selekcije U-8, U-10, U-12, U-14 i U-18, koje vode petorica trenera.

Za selekciju veterana nastupili su: Fišter, Radić, Jozinović, Vincetić, Brnas, Mujčin, Župetić, Kovačević, Kozniku, Mumlek, Čivrag, Gavrić, Bizjak, Vučić, Regvar, Klobučar, Margalić i Dmitrović, a ekspediciju su uz članove komisije još činili izbornik Uroić i službeni predstavnik Stražanac.

foto: Arhiva HNS

Još vijesti