HNS

Protiv Azerbajdžana u Zagrebu

Izvještaj sa
sjednice Izvršnog
odbora HNS-a

10.12.2018.
Izvještaj sa sjednice Izvršnog odbora HNS-a
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Pod rukovodstvom predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza Davora Šukera, u Zagrebu je održana sjednica Izvršnog odbora Saveza.

Izvršni odbor HNS-a usvojio je sve potrebne materijale za redovnu programsku sjednicu Skupštine HNS-a koja će biti održana 20. prosinca s početkom u 11:30 sati u hotelu Westin u Zagrebu. Pritom su prihvaćeni prijedlog programa rada Saveza te financijski plan za 2019. godinu.

foto: Drago Sopta/HNS

Donesena je odluka kako će hrvatska reprezentacija utakmicu Europskih kvalifikacija za EURO 2020. godine protiv Azerbajdžana (21. ožujka 2019.) odigrati na stadionu Maksimir u Zagrebu.

Usvojene su odluke o Kalendaru natjecanja za 2019. godinu, novi Pravilnik o licenciranju te nova Odluka o visini naknade za treniranje i razvoj igrača.

foto: Drago Sopta/HNS

Nakon provedenog javnog natječaja za prijedloge izgleda novog grba Hrvatskog nogometnog saveza, a imajući u vidu izvještaj Komisije za izdavačku djelatnost, Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza odlučio je kako niti jedno pristiglo rješenje ne bi predstavilo poboljšanje u odnosu na postojeći grb te stoga neće mijenjati aktualni grb za sljedeći natjecateljski ciklus. HNS se ovim putem zahvaljuje svim autorima na uloženom vremenu, trudu i kreativnosti tijekom ovog procesa.

foto: Drago Sopta/HNS

foto: Drago Sopta/HNS

Još vijesti