Reprezentacija > Muška > A

Pobjede Real Madrida i Intera

Modrić strijelac,
Perišić trostruki
asistent

14.01.2019.
Modrić strijelac, Perišić trostruki asistent
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Kapetan Vatrenih Luka Modrić postigao je vrlo lijep vodeći pogodak za Real Madrid na gostovanju kod Betisa, dok je Inter kod kuće uvjerljivo svladao Benevento uz tri asistencije Ivana Perišića.

U sklopu 19. kola španjolskog prvenstva, Real Madrid gostovao je kod Betisa te pobijedio 2:1, a strijelac prvog pogotka za Kraljevski klub bio je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić.

U 13. minuti natrčao je na odbijenu loptu i s ruba kaznenog prostora silovitim je udarcem smjestio u mrežu za 1:0. Sredinom drugog poluvremena Canales je poravnao na 1:1, a u 88. minuti Ceballos donosi sva tri boda Real Madridu. Modrić je odigrao cijelu utakmicu.

Inter je u osmini finala Talijanskog kupa ugostio Benevento i slavio s visokih 6:2, a u početnoj su postavi crno-plavih bila sva trojica hrvatskih reprezentativaca - Ivan Perišić, Marcelo Brozović i Šime Vrsaljko.

Perišić je upisao čak tri asistencije: Dalbertu za treći pogodak na samom kraju prvog dijela, zatim Martinezu na početku drugog za 4:0 te još jednom Martinezu u 66. minuti za 5:1.

Potom ga je zamijenio Valero, umjesto Brozovića je u 82. minuti ušao Joao Mario, a Vrsaljko je odradio cijeli susret. Inter će u četvrtfinalu igrati protiv Badeljevog Lazija.

Još vijesti