Reprezentacija > Muška > A

Livaja asistent za AEK

Pašalić potvrdio
plasman Atalante u
četvrtfinale

15.01.2019.
Pašalić potvrdio plasman Atalante u četvrtfinale
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Mario Pašalić u ponedjeljak se upisao u listu strijelaca u pobjedi svoje Atalante nad Cagliarijem u Talijanskom kupu, a Marko Livaja asistirao je u grčkom prvenstvu.

Nogometaši Atalante osigurali su plasman u četvrtfinale nacionalnog kupa gostujućom pobjedom kod Cagliarija, pri čemu je doprinos dao i Mario Pašalić, premda je u igru ušao na početku sudačke nadoknade.

Pašalić je u trećoj minuti dodatnog vremena odbijenu loptu pospremio u mrežu za konačnih 2:0, nakon što je u 88. minuti Zapata doveo Atalantu u vodstvo.

Darija Srna odigrao je cijelu utakmicu za Cagliari, Filip Bradarić ušao je u 76. minuti, a Marko Pajač ostao je među pričuvama domaće momčadi.

Atalanta će u četvrtfinalu igrati protiv Mandžukićevog Juventusa, a ostale parove čine Fiorentina - Roma, Lazio - Inter i Milan - Napoli.

Atenski AEK pobijedio je u 16. kolu grčke lige na gostovanju kod Giannine 4:0, a Marko Livaja asistirao je u sudačkoj nadoknadi prvog dijela Ponceu za posljednji, četvrti pogodak gostujuće momčadi. Livaja je odigrao svih 90 minuta.

Još vijesti