Reprezentacija > Muška > A

Kontinuitet dobre forme

Pašalić: "Idealno bi
bilo ponoviti nastup
iz Trnave"

12.11.2019.
Pašalić: "Idealno bi bilo ponoviti nastup iz Trnave"
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Po dolasku aktualnih svjetskih doprvaka u Rijeku, s predstavnicima medija je razgovarao vezni igrač Atalante Mario Pašalić.

Odraditi najbolje moguće pripreme 

"Odradili smo prvi trening i donatorsku večer Zaklade Vatreno srce s puno emocija i zadovoljstva, a pripreme za ključnu utakmicu sa Slovačkom želimo odraditi na najbolji mogući način, kako bismo se svi zajedno radovali u subotu"

Hrvatska ne igra na bod

"Dovoljan nam je bod, ali kada se igra na bod, to ne završi dobro. Imamo kvalitetniju momčad i idealno bi bilo ponoviti nastup iz Trnave. Jednostavno moramo ići na pobjedu, niti ne znamo drugačije. Kalkulacije su zanimljive medijima, mi se time ne zamaramo. Mi znamo da imamo kvalitetu te uz svježinu i pravi pristup ne bi trebalo biti problema"

Slovačka također u igri

"Izbornik će najbolje odlučiti što mu treba u sastavu. Poraz 0:4 u Trnavi nije realno stanje Slovačke, oni su također u igri za prolaz i vide svoju šansu. Dolaze po pobjedu i bit će teško"

Odlična klupska forma

"Super se osjećam, zadovoljan sam, najvažnije mi je igrati i to sam pronašao u Atalanti. Imam kontinuitet, nema ozljeda i potpuno sam spreman"

Još vijesti