Reprezentacija > Muška > A

Fran Tudor u poljskom prvoligašu

Filip Bradarić u
Španjolskoj, Marin
Pongračić u Njemačkoj

24.01.2020.
Filip Bradarić u Španjolskoj, Marin Pongračić u Njemačkoj
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Filip Bradarić, srebrni Vatreni iz Rusije, narednih će šest mjeseci igrati za Celtu iz Viga, a nove su poslodavce pronašli i Marin Pongračić te Fran Tudor.

Nakon jesenske polusezone na posudbi iz Cagliarija u splitskom Hajduku, Filip Bradarić proljetni će dio klupskih natjecanja odraditi u dresu španjolskog prvoligaša Celte.

Bradarić, koji je šest puta zaigrao za seniorsku reprezentaciju Hrvatske te pritom osvojio i povijesno svjetsko srebro, u Vigu će također igrati na šestomjesečnoj posudbi.

Stoper Marin Pongračić, koji je tri puta zaigrao za mladu hrvatsku reprezentaciju te dobio pretpoziv izbornika Dalića u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020. godine, prešao je iz RB Salzburga u Wolfsburg.

Ugovor je potpisao do ljeta 2024. godine, a u Wolfsburgu će igrati zajedno s hrvatskim reprezentativcem Josipom Brekalom, koji igra važnu ulogu u napadačkim opcijama njemačkog kluba.

Fran Tudor, koji ima tri nastupa za Vatrene i jedan pogodak - u prijateljskoj pobjedi nad Meksikom u svibnju 2017. godine - potpisao je za poljski Rakow iz Czestochowe. Tudor je prošlog ljeta napustio splitski Hajduk te se novom klubu pridružio kao slobodan igrač. 

Još vijesti

  • Stanišić asistent, pridružio se Pašaliću u polufinalu Europske lige

    19.04.2024.

    Stanišić asistent, pridružio se Pašaliću u polufinalu Europske lige

    Hrvatski reprezentativac Josip Stanišić asistirao je za izjednačujući pogodak Bayera iz Leverkusena na gostovanju u Londonu. Nakon 2:0 u prvoj utakmici pred svojim navijačima, novi njemački prvak...

  • Luka Modrić ponovno u polufinalu Lige prvaka

    17.04.2024.

    Luka Modrić ponovno u polufinalu Lige prvaka

    U uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka Real Madrid je boljim izvođenjem jedanaesteraca svladao Manchester City. Nakon 3:3 u prvoj utakmici u Madridu, uzvrat u Manchesteru također je završio...

  • Ante Budimir otpušten iz bolnice

    17.04.2024.

    Ante Budimir otpušten iz bolnice

    Hrvatski reprezentativac Ante Budimir zadobio je u ponedjeljak ozljedu rebara, a u srijedu je otpušten iz bolnice. Ante Budimir ozlijeđen je u ponedjeljak u posljednjim minutama ogleda svoje Osasune...

  • Vatreni među elitom u novom istraživanju CIES-a

    15.04.2024.

    Vatreni među elitom u novom istraživanju CIES-a

    Nogometni institut CIES objavio je niz podataka o najboljim igračima na pojedinim područjima terena u ligama "petice", a među njima je i nekolicina hrvatskih nogometaša. Joško Gvardiol našao se na...