Reprezentacija

Za EP u e-nogometu

E-nogometna
reprezentacija
izborila mjesto u
doigravanju

01.04.2020.
E-nogometna reprezentacija izborila mjesto u doigravanju
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Predstavnici Hrvatske u Uefinom e-nogometnom natjecanju eEURO 2020 Marko Gelo i Andrej Šporčić izborili su drugo mjesto u kvalifikacijskoj skupini.

S 24 osvojena boda te osam pobjeda od ukupnih deset odigranih utakmica, Marko Gelo i Andrej Šporčić osigurali su Hrvatskoj drugo mjesto u Skupini J, ispred Belgije, Armenije, Češke i Cipra te iza Francuske, koja je među favoritima za osvajanje prvog Uefinog e-nogometnog natjecanja za reprezentacije.

Uspješnim partijama hrvatski su e-nogometni reprezentativci izborili doigravanje za plasman na završni turnir, a svoje protivnike u posljednjem kolu kvalifikacija saznat će uskoro.

"Kvalifikacije su prošle bolje od očekivanog te smo zadovoljni što imamo priliku kroz doigravanje izboriti mjesto na završnom turniru. Kolega Andrej Šporčić i ja znali smo kako će nam protiv Francuske biti najteže jer su oni jedni od favorita za osvajanje eEura te smo sretni s drugim mjestom u skupini, a sada nas čeka priprema za doigravanje", poručio je kapetan hrvatske e-nogometne reprezentacije Marko Gelo.

Još vijesti