Grassroots > Ženski nogomet

Četvrto izdanje

Održan međunarodni
turnir djevojčica
“Volim nogomet”

10.09.2021.
Održan međunarodni turnir djevojčica “Volim nogomet”
foto: Arhiva HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

U organizaciji Nogometne škole Međimurje-Čakovec, a uz pokroviteljstvo Grada Čakovca, Međimurske županije i Hrvatskog nogometnog saveza, na stadionu SRC Mladost u Čakovcu održan je četvrti po redu međunarodni turnir za djevojčice “Volim nogomet 2021”.

Dvodnevni turnir održavao se u kategorijama U-13 i U-15, a namijenjen je razvoju i popularizaciji ženskog nogometa. Turnir je svojim prisustvom uveličala i delegacija HNS-a, koju su činili član Izvršnog odbora i predsjednik Međimurskog nogometnog saveza, Mato Kljajić, viši predsjednikom savjetnik, Zorislav Srebrić, tajnik ženskih nogometnih reprezentacija, Denis Lukša i grassroots menadžer, Antonio Grahovac.

U kategoriji U-13 prvo mjesto osvojio je ŽNK Donat iz Zadra, drugo mjesto pripalo je ŽFK-u Vojvodina iz Novog Sada, dok su treće mjesto osvojile Međimurske lepe puce (NŠ Međimurje Čakovec), a četvrto ŽNK Osijek. Najviše pogodaka postigla je Jana Vujčić (Istra 1961), najboljom vratarkom proglašena je Lana Milinić (ŽFK Vojvodina), a najboljom igračicom Mila Pestić (ŽNK Donat).
 
U kategoriji U-15 prvo mjesto osvojio je ŽNK Agram iz Zagreba, drugo mjesto pripalo je ŽFK-u Vojvodina, treće mjesto osvojila je Istra 1961 iz Pule. a četvrto ŽNK Donat iz Zadra. Najviše pogodaka postigla je Nika Ban (Istra 1961), najboljom vratarkom proglašena je Nika Radolović (Istra 1961), a najboljom igračicom Tea Vrančević (ŽNK Agram).

foto: Arhiva HNS

Još vijesti