Reprezentacija > Muška > A

Rezultat određuje zadovoljstvo

Dalić: "Nemam što
zamjeriti, svi su
dali sve od sebe"

11.10.2021.
Dalić: "Nemam što zamjeriti, svi su dali sve od sebe"
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Po završetku kvalifikacijskog ogleda Hrvatske i Slovačke u Osijeku, izbornik Vatrenih Zlatko Dalić održao je konferenciju za medije.

Čestitka igračima, zahvala navijačima

"Nemam nikakvu zamjerku našim igračima, trudili su se i pokušavali sve. Pohvala i gledateljima, koji su navijali i podržavali nas. Deset tisuća ljudi došlo je bodriti reprezentaciju po ovoj kiši. Hvala im od srca, žao mi je što nismo mogli proslaviti treći pogodak"

Dva povratka nakon obrambenih propusta

"Primili smo prelagano ta dva pogotka, ono što prije nije ulazilo sada je olako ušlo. Vraćali smo se dva puta u utakmicu, stvorili smo dosta šansi, pokušavali, ali nismo uspjeli postići taj treći pogodak. Obrana u prekidima nam je bila dobra u zadnje vrijeme, i ovaj pogodak poslije centaršuta u peterac nismo smjeli primiti. Slovački protunapad za drugi pogodak morali smo ranije zaustaviti. Činjenica je da to nije bilo dobro"

Rezultat određuje zadovoljstvo

"Rezultat određuje zadovoljstvo. Nakon ovih 2:2 malo sam tužan i razočaran, ali dečkima nemam što zamjeriti, svi su dali sve od sebe, i zamjene u donijele određeni preokret i novu energiju"

Poništeni treći pogodak

"Ponijele su nas emocije, no spušteni smo na zemlju. To je nogomet i to moramo prihvatiti. Svime što smo pokazali u drugom poluvremenu taj smo treći pogodak i zaslužili, zato mi je žao što nije priznat. Šteta"

Odluka pada u studenome

"Sada nema opuštanja i moramo pobijediti Maltu, a onda nam ostaje ta zadnja utakmica u Splitu koja će odlučivati. Možda je i dobro da je tako, svaki put kada igramo na bod to ne bude kako treba. Imamo sve u svojim rukama i to je najvažnije"

Izbor igrača za ključne dvoboje

 

"U narednih mjesec dana moramo pomno pratiti naše igrače kako bismo vidjeli tko u najboljoj formi može igrati protiv Malte i Rusije. Vidjelo se i danas da neki igrači koji ne igraju utakmice nisu bili na potrebnoj razini"

Još vijesti

  • Stanišić asistent, pridružio se Pašaliću u polufinalu Europske lige

    19.04.2024.

    Stanišić asistent, pridružio se Pašaliću u polufinalu Europske lige

    Hrvatski reprezentativac Josip Stanišić asistirao je za izjednačujući pogodak Bayera iz Leverkusena na gostovanju u Londonu. Nakon 2:0 u prvoj utakmici pred svojim navijačima, novi njemački prvak...

  • Luka Modrić ponovno u polufinalu Lige prvaka

    17.04.2024.

    Luka Modrić ponovno u polufinalu Lige prvaka

    U uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka Real Madrid je boljim izvođenjem jedanaesteraca svladao Manchester City. Nakon 3:3 u prvoj utakmici u Madridu, uzvrat u Manchesteru također je završio...

  • Ante Budimir otpušten iz bolnice

    17.04.2024.

    Ante Budimir otpušten iz bolnice

    Hrvatski reprezentativac Ante Budimir zadobio je u ponedjeljak ozljedu rebara, a u srijedu je otpušten iz bolnice. Ante Budimir ozlijeđen je u ponedjeljak u posljednjim minutama ogleda svoje Osasune...

  • Vatreni među elitom u novom istraživanju CIES-a

    15.04.2024.

    Vatreni među elitom u novom istraživanju CIES-a

    Nogometni institut CIES objavio je niz podataka o najboljim igračima na pojedinim područjima terena u ligama "petice", a među njima je i nekolicina hrvatskih nogometaša. Joško Gvardiol našao se na...