Reprezentacija > Muška > U-21

Maksimalni angažman, visoka pobjeda

Bišćan: "Dečki su u
kratkom razdoblju
postali ozbiljna
momčad"

12.10.2021.
Bišćan: "Dečki su u kratkom razdoblju postali ozbiljna momčad"
foto: Dražen Patarčić/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Uvjerljivu pobjedu Hrvatske U-21 kod Azerbajdžana (5:1) prokomentirali su izbornik Igor Bišćan, strijelac hat-tricka Roko Šimić te strijelac jednog pogotka Nikola Soldo.

Igor Bišćan

"Jako sam zadovoljan, ne samom ovom utakmicom koja se naposljetku ipak pokazala laganom, ali nije lagana i neće biti lagana drugim momčadima koje dođu u Azerbajdžan. Zadovoljan sam i ovim ciklusom, i onim prethodnim, zadovoljan sam i svojom momčadi, dečki su pokazali da su u kratkom razdoblju postali ozbiljna natjecateljska momčad, energična, željna i motivirana. Znali smo da moramo snažno krenuti i dati suparniku do znanja da smo došli po tri boda. Riješili smo sve u prvom poluvremenu i mirno priveli utakmicu kraju"

Roko Šimić

"Dogovorili smo se da od prve minute krenemo jako i to smo učinili, rezultat je išao u našu korist. Čestitam dečkima, super je osjećaj pogađati mreže, ali bez ove momčadi to ne bi bilo moguće. Druge rezultate i reprezentacije ne gledamo previše, usredotočeni smo na sebe i želimo ih sve pobijediti"

Nikola Soldo

"Jako smo zadovoljni, i dečki i stožer. Dali smo sve od sebe, nismo se opustili, odmah smo ozbiljno shvatili utakmicu. U Azerbajdžanu su i velike reprezentacije gubile bodove, ali mi smo došli maksimalno to odraditi. Što se mog pogotka tiče, čekao sam fenomenalnu loptu svog suigrača, koja je i došla, i pogodio sam"

Još vijesti