HNS > Županijski savezi

Skupština NS-a Karlovačke županije

Dariju Mrzljaku novi
četverogodišnji
mandat

07.12.2021.
Dariju Mrzljaku novi četverogodišnji mandat
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Na redovnoj izbornoj sjednici Skupštine Nogometnog saveza Karlovačke županije dosadašnji predsjednik Dario Mrzljak dobio je kao jedini kandidat novi četverogodišnji mandat. 

 

Dopredsjednici su također isti, Krešimir Perković i Željko Berislavić. U Izvršni odbor izabrani su Neven Bastaja, Željko Berislavić, Krešimir Perković, Dražen Frklić, Igor Jelić, Igor Katušin, Danijel Tomačić, Dalibor Turkalj, Ivan Sopčić i Igor Pavlačić. Za predsjednika Nadzornog odbora izabran je Zvonko Luketić, a članovi su Miroslav Podvorac i Tomislav Zorinić.

Navodeći planove za iduće četiri godine Dario Mrzljak izdvojio je izgradnju terena s umjetnom travom na području Karlovačke županije, radit će se na tome da županijski nogomet u svojim centrima dobije još četiri profesionalca, pokušat će se pokrenuti sportska ambulanta, a i dalje će se pomagati klubovima u okviru mogućnosti.

Sjednici su kao gosti prisustvovali visoki dužnosnici Hrvatskog nogometnog saveza, dopredsjednik Nenad Črnko, član Izvršnog odbora Davor Ivić, koordinator natjecanja Neven Šprajcer i predsjednikovi savjetnici Zorislav Srebrić i Stjepan Merkaš.

Još vijesti