Reprezentacija > Futsal

Euro u futsalu

Hrvatska
reprezentacija
doputovala u
Nizozemsku

19.01.2022.
Hrvatska reprezentacija doputovala u Nizozemsku
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Hrvatska futsalska reprezentacija doputovala je u Nizozemsku, gdje je u petak u Amsterdamu protiv Poljske očekuje prvi nastup na Europskom prvenstvu.

 

Izabranici Marinka Mavrovića odradili su večernji trening u obližnjem Almereu, a dan uoči utakmice trenirat će u dvorani Ziggo Dome, u kojoj će u petak od 20.30 sati protiv Poljaka odigrati prvu utakmicu na Euru.

U Nizozemskoj će boje Hrvatske braniti Žarko Luketin (Futsal Pula Stanoinvest), Zoran Primić (Vrgorac), Franco Jelovčić (Halle-Gooik), Dario Marinović (Jimbee Cartagena), Tihomir Novak (Dobovec), Vedran Matošević (Dobovec), Antonio Sekulić (Olmissum), Josip Suton (Camme Dosson), Kristijan Postružin (Olmissum), Davor Kanjuh (Futsal Dinamo), Matej Horvat (Olmissum), Kristian Čekol (Futsal Dinamo), Josip Jurlina (Olmissum) i Maro Đuraš (Square) na osnovnom popisu, odnosno Ante Piplica (Futsal Dinamo) i Duje Kustura (Olmissum) u statusu rezervnih igrača, koji će popuniti kadar ukaže li se za tim potreba uslijed ozljede ili bolesti pojedinog igrača s osnovnog popisa.

Hrvatsku poslije dvoboja s Poljacima očekuju preostale utakmice u skupini protiv Rusije (Amsterdam, 25. siječnja) i Slovačke (Groningen, 29. siječnja).

Još vijesti