HNS

Izgradnja infrastrukture i podrška klubovima

Kustić obišao
Varaždinsku i
Međimursku županiju

13.05.2022.
Kustić obišao Varaždinsku i Međimursku županiju
foto: evarazdin.hr
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Marijan Kustić, boravio je sa suradnicima u Varaždinskoj i Međimurskoj županiji gdje je obišao lokalne klubove i najavio daljnju izgradnju nogometne infrastrukture.

Kustić je povodom odigravanja tradicionalnog turnira "Vlatko Marković", na kojem nastupaju reprezentacije igrača do 15 godina, boravio na sjeveru Hrvatske gdje je obišao Novi Marof, Ludbreg i Gornji Kneginec te se na kraju sastao i s ruvkodostvom Međimurskog nogometnog saveza.

Uz Kustića su u delegaciji Saveza bili i član Izvršnog odbora HNS-a Nenad Horvatić te koordinator natjecanja Neven Šprajcer.

foto: evarazdin.hr

U Novom Marofu je delegaciju Saveza ugostio gradonačelnik Siniša Jenkač te su zajedno obišli radove na novom terenu. Kustić je naglasio da će tamo biti postavljen drugi teren s umjetnom travom na području Županijskog nogometnog saveza Varaždin, a u sklopu projekta izgradnje 105 terena s umjetnom travom diljem Hrvatske (pet po županiji).

Predsjednik Saveza potom je obišao NK Zagorac u Gornjem Knegincu koji je obilježio 75. godišnjicu osnutka. Prije utakmice veterana između Zagorca i Dinama Kustić i Horvatić uručili su prigodne plakete te 10 lopti predstavnicima NK Zagorac. Kustić je zahvalio načelniku Goranu Kaniškom na ulaganjima općine u razvoj nogometa kao i nove prostorije NK Zagorac.

foto: evarazdin.hr

U Ludbregu se delegaciji Saveza pridružio i glavni instruktor Petar Krpan, a ispred NK Podravine dočekao ih je predsjednik kluba i dopredsjednik ŽNS-a Dražen Crnković. Kustić je čestitao Podravini na rezultatima u 3. HNL Sjever te dobrim uvjetima za rad, a tom prilikom je najavljeno kako će treći teren s umjetnom travom biti izgrađen upravo u Ludbregu. Kustić je potom boravio na utakmici Uzbekistan - Irska u okviru turnira Vlatko Marković.

foto: evarazdin.hr

Naposljetku, Kustić je sa suradnicima prisustvovao sjednici Izvršnog odbora Međimurskog nogometnog saveza gdje im se pridružio i član Izvršnog odbora HNS-a Mato Kljajić. Tom prigodom, predsjednik ŽNS-a Kristijan Antolović je sa suradnicima iz Izvršnog odbora predstavio delegaciji Saveza aktivnosti i program rada novog rukovodstva ŽNS-a.

foto: evarazdin.hr

foto: evarazdin.hr

foto: evarazdin.hr

foto: evarazdin.hr

foto: evarazdin.hr

foto: evarazdin.hr

 

Još vijesti