HNS

Dinamo obranio naslov

Čačić: “Titula je
slatka, prebrodili
smo sve tegobe”

15.05.2022.
Čačić: “Titula je slatka, prebrodili smo sve tegobe”
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Treneri Šibenika i Dinama bili su poslije utakmice jednoglasni, zagrebačka momčad zasluženo je pobijedila i osvojila još jedan naslov prvaka.

Ante Čačić, trener Dinama:

"Hvala na čestitkama. Ovom utakmicom smo potvrdili naslov, ali prvenstvo još nije gotovo. Želimo na domaćem terenu pobijediti drugoplasiranu ekipu HNL-a prije kraja sezone. Deset godina su bili daleko od Dinama, čestitam im. Želim zahvaliti mojim prethodnicima i svima koji su bili podrška momčadi. Titula mi je slatka, Dinamu također jer je neizvjesnost trajala do pretposljednjeg kola. Bilo je nervoze u prvom poluvremenu, Livaković nam je svojom obranom omogućio obraniti titulu. U ovoj ligi smo prebrodili sve tegobe koje smo imali tijekom cijele sezone. Čestitam i domaćinu koji nam je u ovoj utakmici pružio snažan otpor. Trener Dinama sam do Hajduka, ali mogu vam samo reći da Ante Čačić ne ide u trenersku mirovinu”.

Dean Računica, trener Šibenika:

“Gledajte, ostat ću dostojanstven u ovom kompletnom ludilu i čestitati Dinamu naslov. Parirali smo odlično prvih 45 minuta, primili smo gol kad je najmanje bilo potrebno, pred kraj prvog poluvremena. Da je Grezda zabio za 1:0, tko zna kako bi se odvijala utakmica. Dinamo je kvalitetniji, nema tu govora, i na kraju je zasluženo pobijedio”.

Još vijesti