HNL.hr

Boško Šutalo strijelac u debiju

Maksimalni Dinamo
nadjačao i Istru
1961, Šibenik
pobijedio Lokomotivu

29.07.2022.
Maksimalni Dinamo nadjačao i Istru 1961, Šibenik pobijedio Lokomotivu
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Započelo je treće kolo SuperSport HNL-a, a vodeći Dinamo ostvario je i treću pobjedu, svladavši Istru 1961 rezultatom 4:1, dok je Šibenik do prve pobjede stigao protiv Lokomotive (2:1).

Šibenik - Lokomotiva 2:1 (1:0)

Do prve ovosezonske pobjede Šibenik je stigao na svom terenu protiv Lokomotive, a pogodak za vodstvo postigao je Čop glavom u 38. minuti. U 74. minuti Čop glavom asistira B. Matiću za 2:0, da bi konačni ishod postavio Kulenović s bijele točke u 83. minuti.

Šibenik će tako prenoćiti kao drugoplasirana momčad lige s četiri boda, dok Lokomotiva nakon jedne domaće pobjede i dva gostujuća poraza ima tri boda. U sljedećem kolu Šibenik gostuje kod Slavena, a Lokomotiva dočekuje Rijeku.

Dinamo - Istra 1961 4:1 (2:0)

Dinamo je već u prvom poluvremenu usmjerio tijek utakmice na svoj mlin, da bi se za prvi pogodak pobrinuo Oršić s 11 metara nakon samo desetak minuta igre. U 32. minuti Bočkaj je ubacio iz prekida, a debitant B. Šutalo glavom zatresao mrežu za 2:0.

Deset minuta prije kraja treći pogodak Dinama postiže Bočkaj, potom glavom nakon udarca iz kuta Bakrar smanjuje na 3:1, a završnih 4:1 postavio je Emreli iz protunapada u 88. minuti. 

Zagrebački Modri vode na tablici sa sve tri pobjede u prva tri kola, a Istra 1961 sa sva je tri poraza na začelju poretka.

Još vijesti