Grassroots > Veterani

Redovne aktivnosti

Održana peta
sjednica Komisije za
veteranski nogomet
IO-a HNS-a

26.04.2023.
Održana peta sjednica Komisije za veteranski nogomet IO-a HNS-a
foto: Arhiva HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

U Osijeku je održana peta sjednica Komisije za veteranski nogomet Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza na kojoj su predloženi domaćini organizacije 23. prvenstva veterana HNS-a i 21. dvoranskog prvenstva veterana HNS-a.

Za organizaciju 20. Dvoranskog prvenstva veterana HNS-a koje je provedeno u Zadru, Komisija je primila samo riječi pohvale (uz sudjelovanje rekordnih 45 momčadi), a već je stigla kandidatura da se 21. Dvoransko prvenstvo organizira i odigra u Makarskoj (veljača 2024.) Prije toga, predloženo je da se uz odlične uvijete domaćina 23. Prvenstvo veterana HNS-a odigra u Rovinju (rujan 2023.) Jednako tako usvojen je i kalendar nastupa i gostovanja selekcije veterana na obljetnicama diljem Hrvatske (veliki i mali nogomet). 

Poslije provedenog radnog dijela, domaćin i član Komisije Milan Španjić organizirao je posjet novoizgrađenom stadionu NK Osijeka koji će biti na ponos grada Osijeka, ali i Hrvatske! Grad Osijek i NK Osijek zasigurno će na novom stadionu s ponosom biti domaćin svim selekcijama HNS-a, od A pa do svih onih najmlađih.  

Komisija je zasjedala u sastavu predsjednik Mario Smodlaka, tajnik i izbornik Robert Uroić, tehnički tajnik Nenad Stražanac te članovi Milan ŠpanjićMarijan BegonjaMilan Rukavina i Tomo Pršir.

Još vijesti