Reprezentacija > Futsal > Muška

Sudar s favoritom SP-a

Sekulić: “Vjerujemo
u iznenađenje”

26.09.2024.
Sekulić: “Vjerujemo u iznenađenje”
foto: Getty Images
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Antonio Sekulić jedan je od onih hrvatskih futsalskih reprezentativaca na kojima je u Taškentu crijevna viroza ostavila najviše traga, ali snažni pivot nema namjeru kukati pred važnu utakmicu osmine finala protiv Argentine.

“Poslije Kube smo imali problema s virozom i probavnim smetnjama, ali čini se da se situacija polako smiruje, da smo živnuli na posljednjim treninzima i jedva čekamo utakmicu protiv Argentine. Izgledi? Evo, nitko nije očekivao da će Venecuela izbaciti Španjolsku. Vodit ćemo se tim putem i nastojati prirediti novo iznenađenje”.

Argentina je u svakom slučaju vrlo zahtjevan protivnik i jedan od favorita svjetske smotre.

“To, uostalom, i potvrđuju njihovi rezultati. Na zadnja dva svjetska prvenstva igrali su finale, jednom od ta dva puta bili svjetski prvaci. Argentinci su među top tri favorita na turniru, ali Venecuela je dokazala da su čuda moguća. Vjerujemo u još jedno čudo u Uzbekistanu i spremni smo”.

Antonio ima recept za igru protiv Argentinaca.

“Igrat ćemo obranu više na centru i tražiti priliku iz kontre. Naravno, moramo igru svesti na što manje pogrešaka na našoj polovici i pokušati opreznom igrom doći do rezultata”.

Još vijesti