HNS > Središta

Radni sastanak

Priprema primjene
novog sustava
natjecanja za
trećeligaše

21.01.2014.
Priprema primjene novog sustava natjecanja za trećeligaše
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Danas je u sjedištu Hrvatskog nogometnog saveza održan radni sastanak s ciljem pripreme primjene novog sustava natjecanja u 3. HNL.


Na sastanku su bili prisutni svi tajnici i instruktori nogometnih Središta HNS-a nadležnih za 3. HNL, dopredsjednici HNS-a Ante Vučemilović Šimunović i Miroslav Uljan, tajnik Saveza Vladimir Iveta, predsjednik Natjecateljske komisije Ivica Šparavec, tehnički direktor Romeo Jozak, direktor reprezentacija Zorislav Srebrić i direktor mlađih uzrasta Martin Novoselac.

Uz analizu aktualnog natjecanja 3. HNL na razini seniora i mlađih uzrasta, prisutni su razgovarali o primjeni novog sustava natjecanja od sljedećeg prvenstva kada će se igrati u tri skupine. Novost će biti i sudjelovanje drugih momčadi profesionalnih klubova, a primijenit će se i novi sustav natjecanja mlađih uzrasta na nacionalnoj razini te će umjesto kategorija juniora i kadeta igrati kadeti i stariji pioniri.

Analizirani su uvjeti koje ispunjavaju kandidati za 3. HNL, razgovaralo se o sastavu tih liga kao i budućim međužupanijskim natjecanjima. O zaključcima sastanka bit će izviještena Natjecateljska komisija.

Još vijesti