Reprezentacija > Muška > A

Štimac objavio
skraćeni popis
putnika za London

02.02.2013.
Štimac objavio skraćeni popis putnika za London
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Izbornik Štimac odabrao je 20 putnika u London za prijateljsku utakmicu protiv Južne Koreje koja se igra 6. veljače na stadionu Craven Cottage.

Podsjetimo, inicijalni popis imao je 26 igrača, a s ovog skraćenog izbornik je odlučio izostaviti igrače koji su netom promijenili klub. Naravno, riječ je o Kovačiću, Radoševiću, Vidi i Perišiću.

"Kovačić i Radošević su ovaj tjedan prešli u Inter odnosno Napoli. Odlučio sam ih poštedjeti puta u London, neka budu s klubom, neka se što bolje i brže aklimatiziraju, to će koristiti njima, a i nama za buduće razdoblje. Ista logika vodila me kad su u pitanju Ivan Perišić i Domagoj Vida", rekao je Štimac.

Također, na popisu nema i stopera Hajduka Marija Maloče i Nikole Kalinića.

"U napadu želim dati šansu Oliću i Petriću", zaključio je izbornik koji će ipak isprobati neke nove igrače poput Dinamova Ademija i Hajdukova Andrijaševića.

Konačan popis igrača:

Stipe Pletikosa, Dario Krešić, Darijo Srna, Vedran Ćorluka, Joe Šimunić, Ivan Strinić, Dejan Lovren, Gordon Schildenfeld, Ivan Rakitić, Luka Modrić, Ognjen Vukojević, Niko Kranjčar, Jorge Sammir, Franko Andrijašević, Arijan Ademi, Mario Mandžukić, Eduardo, Nikica Jelavić, Ivica Olić, Mladen Petrić.

Podsjetimo, Štimac je već prije s popisa izostavio Milana Badelja i Danijela Subašića budući da su ga to zamolili klubovi u kojima igraju.

Još vijesti