HNL.hr

Bod za vodeću momčad

Vranjković i
Vrbančić za pobjedu
Lokomotive, Rijeka
remizirala kod Slaven
Belupa

05.10.2024.
Vranjković i Vrbančić za pobjedu Lokomotive, Rijeka remizirala kod Slaven Belupa
foto: CROPIX
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

U prvoj utakmici subotnjeg programa SuperSport HNL-a, Lokomotiva je svladala Goricu uz sjajan pogodak Vranjkovića, a potom su Slaven Belupo i Rijeka odigrali utakmicu bez pogodaka.

Lokomotiva - Gorica 2:0 (1:0)

Nakon poraza od Osijeka i Dinama, Lokomotiva se pobjedama vratila u dvoboju s Goricom te se bodovno poravnala sa svojim suparnikom na ljestvici SuperSport HNL-a.

Za vodstvo Lokomotive pobrinuo se Vranjković u 26. minuti, izvanrednim udarcem koji je odsjeo u suprotnom gornjem kutu, a pobjedu je potvrdio Vrbančić u 85. minuti dvoboja, preciznim prizemnim udarcem. U oba navrata asistenciju je ubilježio Goričan.

Tako su Lokomotiva i Gorica prvu četvrtinu prvenstva završili s po osam osvojenih bodova.

Slaven Belupo - Rijeka 0:0 (0:0)

Gostovanje vodeće Rijeke kod posljednjeplasiranog Slaven Belupa proteklo je bez pogodaka, a najbolju je prigodu u prvom poluvremenu imao Fruk u 42. minuti, kada je izašao sam pred domaćeg vratara, no Sušak je obranio taj pokušaj.

U nastavku je koprivnički prvoligaš pokazao više inicijative, no rezultat se nije mijenjao. Slaven Belupo na reprezentativnu stanku odlazi s pet bodova na kontu, a Rijeka čeka sutrašnje ishode dvoboja Dinama i Hajduka, uz samo jedan primljeni pogodak u prvih devet kola.

foto: CROPIX

Još vijesti