HNL.hr

Osmina finala HNK-a:
Slaven Belupo
eliminiran

29.10.2014.
Osmina finala HNK-a: Slaven Belupo eliminiran
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Nakon što je u utorak Istra 1961 pobijedila Šibenik 2:0, u srijedu je odigrano preostalih 7 susreta osmine finala Hrvatskog nogometnog kupa.

Najveće iznenađenje priredili su nogometaši Vinogradara koji su s uvjerljivih 3:0 iz daljnjeg natjecanja eliminirali Slaven Belupo.

Dinamo je prolaz u četvrt finale u Opatiji osigurao tek nakon produžetaka pobjedom 4:2, a Hajduk je do istog cilja došao pobjedom u Novigradu 3:2.

Bez rezultatskih problema pobjedom od 3:0 protiv GOŠK-a u Dubrovniku Rijeka je također prošla u daljnje natjecanje.

U večernjem terminu od 17 sati Zadar je pobijedio Varaždin 5:1, Split je bio bolji od Osijeka 2:0, a Lokomotiva je pobijedila Cibaliju 3:2.

Tako će se Dinamo, Hajduk, Istra 1961, Lokomotiva, Rijeka, Split, Vinogradar i Zadar naći u ždrijebu parova četvrt finala koji će Povjerenstvo za natjecanje HNK-a održati u utorak 04. studenog s početkom u 12 sati u Zagrebu, u prostorijama HNS-a u Ilici 31/2.

Utakmice četvrtine finala kupa prema kalendaru natjecanja planirane su za 11. veljaču i 04. ožujka 2015. godine, ali će klubovi moći dogovorno koristiti i neke slobodne termine do kraja jesenske sezone.

 

Još vijesti