HNL.hr

Ždrijeb četvrtfinala
HNK-a: Hajduk u
Mladinu, Dinamo u
Pulu

04.11.2014.
Ždrijeb četvrtfinala HNK-a: Hajduk u Mladinu, Dinamo u Pulu
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Povjerenstvo za natjecanje HNK-a (Kolić, Bel, Brezni) uz nazočnost predstavnika klubova održalo je u Zagrebu ždrijeb na kojem su određeni parovi i domaćini prvih utakmica četvrtfinala Hrvatskog nogometnog kupa.

Parovi su slijedeći: VINOGRADAR-HAJDUK, ISTRA 1961-DINAMO, RIJEKA-LOKOMOTIVA i SPLIT-ZADAR.

O parovima su odlučivali sami predstavnici klubova-sudionika koji su izvlačili kuglice s imenima klubova (nije bilo predstavnika Zadra). Vinogradar kao domaćina prve utakmice prvog para izvukao je predstavnik Rijeke Zoran Šestan, a predstavnik Dinama Davor Bukovina potom je izvukao kuglicu s imenom Hajduka. Predstavnik Hajduka Ante Majić izvukao je Istru 1961, a Neven Šprajcer svom klubu za suparnika dodijelio je Dinamo. Igor Cvetković izabrao je Rijeku kao domaćina prve utakmice trećeg para da bi Slaven Žužul zatim upravo Lokomotivu usmjerio na Kantridu. Domaćina prve utakmice četvrtog para odredio je predstavnik Vinogradara Tomislav Višević.

Kalendarom natjecanja utakmice četvrtfinala predviđene su za 11. veljače i 04. ožujka 2015. godine, a Povjerenstvo je ostavilo mogućnost klubovima da se dogovore i o ranijim eventualnim terminima odigravanja tijekom jesenske sezone.

Foto: Drago Sopta

Još vijesti