HNL.hr

Odluke disciplinskog
suca od 04. studenog

05.11.2014.
Odluke disciplinskog suca od 04. studenog
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Disciplinski sudac MAXtv Prve lige Krešimir Vlajčević izrekao je kazne trojici isključenih igrača u 14. kolu: igrač Osijeka Antonio Perošević zbog grubog starta kažnjen je s dvije utakmice zabrane igranja i 4.000 kuna novčane kazne, a njegov suigrač Josip Mišić (isključen zbog dvije opomene) jednom utakmicom zabrane igranja i 3.000 kuna. Vratar Istre 1961 Saša Dreven koji je isključen na utakmici Lokomotiva-Istra 1961 kažnjen je jednom utakmicom zabrane igranja i novčanom kaznom od 4.000 kuna.

GNK Dinamo zbog upotrebe dvije pirotehničke naprave gledatelja na sjevernoj tribini na utakmici 13. kola Dinamo-Osijek kažnjen je s 5.000 kuna.

Predsjednik NK Osijek Slobodan Tolj po prijavi suca utakmice Osijek-Zagreb Ivana Bebeka zbog neprimjerenih izjava po završetku utakmice, a koje su objavljene u medijima, kažnjen je s 1.000 kuna.

Disciplinski sudac u postupku protiv NK Zadar i HNK Hajduk zbog neprimjerenog i incidentnog ponašanja gostujućih navijača na utakmici Zadar-Hajduk (upotreba pirotehnike, gađanje igrača Hrgovića upaljačima i kovanicama i dr.) zbog čega je sudac dva puta prekidao igru zatražio je dodatna opširnija očitovanja suca utakmice Marija Strahonje, drugog pomoćnog suca Ivice Modrića te dopunski izvještaj delegata utakmice Ivana Duvnjaka. Također, zatražio je i očitovanje igrača NK Zadar Ivora Weitzera koji je za medije izjavio da su domaći igrači na toj utakmici bili gađani od strane gostujućih navijača kamenjem. Rok za dostavu dopunskih očitovanja je ponedjeljka 10. studenog.

Još vijesti