HNL.hr

Kramarić nogometaš
godine MAXtv Prve
lige

17.12.2014.
Kramarić nogometaš godine MAXtv Prve lige
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Andrej Kramarić, napadač Rijeke, proglašen je najboljim nogometašem godine u anketi koju je tportal proveo među nogometnim kapetanima 12. put zaredom.

Naslov najboljeg igrača MAXtv Prve lige Kramarić je ponio sasvim zasluženo - prvi je strijelac lige ove sezone s 21 postignutim prvenstvenim pogotkom. Nije nevažno spomenuti i sedam golova u Europskoj ligi od čega 3 u pobjedi Rijeke protiv Feyenorda 3:1.

Danas već tradicionalnu anketu tportal.hr je proveo među svim kapetanima klubova MAXtv Prve lige, a najbolji igrač odabran je temeljem zbroja njihovih glasova. Svaki kapetan izabrao je pet igrača za koje smatra da su pokazali najviše na terenu. Prvom, odnosno najboljem, dodjeljivali su po deset, a petom po dva boda. Zbrajanjem bodova najbolji igrač MAXtv Prve lige postao je napadač Rijeke, koji je od mogućih 100 osvojio 80 bodova, dok je prvi pratitelj bio El Soudani, Dinamov veznjak, sa skupljena 42 boda.

Prije nego se Kramarić zahvalio na glasovima, podsjetili smo ga da su taj naslov osvajali i Niko Kranjčar, Eduardo da Silva, Luka Modrić, Mario Mandžukić, Sammir, Leon Benko...

'Hvala kapetanima svih hrvatskih prvoligaša jer najljepše je kada te za najboljeg izaberu tvoji sportski suparnici odnosno kolege s terena', izjavio je Kramarić prilikom dodjele nagrade tportala.

Tportal i najvažniju sporednu stvar na svijetu ne povezuje samo izbor "Kapetani biraju" jer svi ljubitelji nogometa, na posebno dizajniranoj stranici na tportalu (match.tportal.hr), mogu pratiti izravne prijenose utakmica MAXtv Prve lige kao i prijenose utakmica UEFA Champions League i UEFA Europa League.

Kramarić je 12. pobjednik ove naše akcije, a prošle godine kapetani MAXtv Prve lige najboljim nogometašem proglasili su Leona Benka.

Konačni poredak za 2014. godinu:

1. Andrej Kramarić (Rijeka)                  80 bodova

2. El Arabi hilal Soudani (Dinamo)     46 bodova

3. Arijan Ademi (Dinamo)                      16 bodova

Gabrijel Boban (Zagreb)

Goran Milović (Hajduk)

Marko Rog (Split) ...

Autor: S. Škrlec, tportal.hr

Još vijesti