HNL.hr

Nastavlja se
prvenstvo MAXtv Prve
lige: Split-Istra
1961 na otvaranju

02.02.2015.
Nastavlja se prvenstvo MAXtv Prve lige: Split-Istra 1961 na otvaranju
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Prvoligaški klubovi završavaju s pripremama za nastavak natjecanja MAXtv Prve lige: momčadi se s raznih destinacija vraćaju na svoje stadione, a u kancelarijama se užurbano privode kraju administrativni poslovi oko registracija novih igrača kako bi mogli konkurirati za nastupe na utakmicama narednog vikenda u utakmicama 20. kola.

Raspored odigravanja utakmica na početku nastavka prvenstva uvelike uvjetuju obveze klubova sudionika četvrtfinala Hrvatskog nogometnog kupa pa će tako proljetnu sezonu otvoriti Split i Istra 1961 utakmicom koja će se igrati u petak 06. veljače 2015. godine u redovitom TV terminu od 18 sati. Subotnji dio programa 20. kola rezerviran je za utakmicu Lokomotive i Dinama u 15 sati te ogled Rijeke i Hajduka na Kantridi u 17 sati. U istim satnicama u nedjelju igrat će Zadar-Osijek te Slaven Belupo-Zagreb.

Budući da sedam prvoligaških klubova igra i u četvrtfinalu Hrvatskog nogometnog kupa, a u srijedu 11. veljače na rasporedu su prve utakmice, u 21. kolu MAXtv Prve lige neće biti utakmice u petak već će se koristiti rezervni TV termin u ponedjeljak. Tako će u subotu 14. veljače igrati Osijek-Split (15 sati) i Zagreb-Lokomotiva (17 sati), u nedjelju 15.02. Dinamo-Zadar i Hajduk-Slaven Belupo, a kolo će zatvoriti Istra 1961-Rijeka u ponedjeljak 16. veljače u 18 sati.

Još vijesti