HNL.hr

Rijeci samo bod iz
Gradskog vrta

20.03.2015.
Rijeci samo bod iz Gradskog vrta
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Prva utakmica 26. kola MAXtv Prve lige između Osijeka i Rijeke odigrana na stadionu Gradski vrt, završila je neodlučenim rezultatom 0:0.

Ovakvim rezultatom svakako zadovoljniji mogu biti domaćini koji su se uglavnom morali braniti od pokušaja momčadi Rijeke da dođe do pobjede, a u napadu Bijelo-plavi nisu uspijevali stvoriti prave prilike. Tek dva udarca prema golu Prskala u odnosu na dvanaest pokušaja igrača Rijeke pri čemu je pola udaraca išlo u okvir gola domaćeg vratara Mikulića. Imali su gosti i veći posjed lopte, ali je bilo i podosta tehničkih pogrešaka u igri što je umnogome olakšalo posao domaćoj obrani.

Bila je to utakmica koju niti jedna momčad, a posebno ne gledatelji neće dugo pamtiti: najvrijednije za momčad Osijeka ostaje osvojeni bod koji znači još jedan mali koračić u nastojanju za ostankom u ligi.

Domaća navijačka skupina Kohorta i na ovoj utakmici unijela je pirotehnička sredstva na tribinu i palila ih tijekom utakmice što će još jednom donijeti nepotrebnu kaznu njihovom klubu.

U slijedećem kolu nakon reprezentativne stanke momčad Osijeka gostuje u Koprivnici dok će Rijeka na Kantridi dočekati Dinamo, vodeću momčad prvenstva.

Još vijesti