HNL.hr

Odluke disciplinskog
suca od 22. travnja

22.04.2015.
Odluke disciplinskog suca od 22. travnja
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Nakon odigranih utakmica 29. kola MAXtv Prve lige za disciplinskog suca Krešimira Vlajčevića nije bilo puno posla oko kažnjavanja igrača, ali je zbog postupaka protiv klubova zbog pirotehnike na tribinama.

Isključen je samo jedan igrač, Želimir Terkeš (Zadar) i to zbog dvije opomene pa ga je disciplinski sudac kaznio uobičajenom kaznom za ovu vrstu prekršaja: s jednom utakmicom zabrane igranja i 3.000 kuna novčane kazne.

BBB su na utakmici Lokomotiva-Dinamo u 69. minuti upalili 7 baklji pri čemu su 3 ubacili na teren zbog čega je igra bila u prekidu 40 sekundi: Lokomotiva je zbog toga kao organizator kažnjena s 5.000 kuna, a Dinamo zbog odgovornosti za svoje "navijače" s 10.000 kuna.

Kohorta je na utakmici Osijek-Zadar palila pirotehnička sredstva na tribini kao i Torcida na utakmici Hajduk-Rijeka, srećom bez utjecaja na tijek igre, pa su Osijek i Hajduk kažnjeni minimalnim novčanim kaznama u iznosu od po 5.000 kuna

Minimalnom novčanom kaznom od 5.000 kuna kažnjen je i Split zbog nesportskog ponašanja momčadi, prekršaja kažnjivog po članku 54. DP HNS-a: igrači Splita na utakmici u Puli dobili su 6 opomena.

Još vijesti