Grassroots > Veterani

Odigrano 16. prvenstvo veterana HNS-a

Veterani AK Siget -
Hrvatski dragovoljac
prvaci Hrvatske!

28.09.2015.
Veterani AK Siget - Hrvatski dragovoljac prvaci Hrvatske!
foto: HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

U organizaciji Komisije za veteranski nogomet IO-a HNS-a, u Rovinju je održano 16. Prvenstvo veterana HNS-a na kojem su sudjelovale 23 momčadi.

Momčadi su bile svrstane u osam skupina, a samo su pobjednici skupina ostvarili plasman u četvrfinale. Od četvrtfinala prvenstva pa sve do konačnog pobjednika igralo se na ispadanje. Nakon tri godine pauze, primat u velikom nogometu ponovno su preuzeli veterani AK Siget - Hrvatski dragovoljac iz Zagreba. Na terenima Valbruna sport u Rovinju u finalnoj utakmici bili su uspješniji od momčadi Pazin veterani rezultatom 1:0.

 

U svojim redovima pobjednici imaju najboljeg igrača Dragana Vukoju i najboljeg vratara Damira Grbavca, dok je najbolji strijelac Aleksandar Franjić iz momčadi TŠK 1932. Topolovac sa 7 pogodaka. U susretu za treće mjesto (izvođenje jedanaesteraca) veterani TŠK 1932. pobijedili su veterane Jadran-Poreč rezultatom 3:2. Sve utakmice protekle su u fer i korektnom ozračju uz vrlo dobro suđenje sudaca određenih od Komisije nogometnih sudaca HNS-a.

Još vijesti