Reprezentacija > Muška > U-17

Dvije prijateljske utakmice

Mladi Vatreni počeli
sa završnim
pripremama za SP

01.10.2015.
Mladi Vatreni počeli sa završnim pripremama za SP
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Hrvatski "Čileanci" okupili su se u srijedu u Zagrebu te potom u Osijeku započeli završni dio priprema za nastup na Svjetskom prvenstvu.

Izabranici Darija Bašića otputovali su na pripreme u Osijek, gdje će boraviti do 7. listopada, nakon čega se vraćaju u Zagreb te 9. listopada odlaze na put prema Čileu.

Mladi će Vatreni 6. listopada na stadionu Bedem Ivankovo odigrati prijateljsku utakmicu s reprezentacijom Bosne i Hercegovine U-19, s početkom u 16 sati. Po dolasku u Čile, 12. listopada, na rasporedu im je prijateljska utakmica protiv Meksika.

Na popisu kandidata nalaze se Adrian Šemper (Dinamo), Ivan Nevistić (Rijeka), Matej Hudećek (Dinamo), Branimir Kalaica (Dinamo), Vinko Soldo (Dinamo), Martin Erlić (Sassuolo), Marko Đira (Dinamo), Nikola Moro (Dinamo), Luka Pasariček (Dinamo), Luka Ivanušec (Lokomotiva), Neven Đurasek (Dinamo), Marin Šverko (Karlsruhe), Borna Sosa (Dinamo), Dario Vizinger (Rijeka), Davor Lovren (Dinamo), Matko Babić (Lokomotiva), Josip Brekalo (Dinamo), Dino Halilović (Udinese), Marin Karamarko (OSK Otok), Karlo Igor Majić (Dinamo), Bruno Šutalo (Hajduk) i Ivan Delić (Hajduk).

Izbornik Bašić popis će prije puta na Svjetsko prvenstvo skratiti na 21 igrača, a u stručnom su stožeru još treneri Petar Krpan i Ivo Milić, trener vratara Sandro Žufić, kondicijski trener Luka Krklješ, liječnik Želimir Orkić, fizioterapeuti za pripreme Gabrijel Hmura i Andrej Matejčić, fizioterapeuti za SP Goran Beloglavec i Zlatko Mihalić, tajnik Josip Tomaško i ekonom Milan Vincek.

Još vijesti