Reprezentacija > Muška > A

Sastanak šireg stožera reprezentacije

Šuker: "Privilegija
je biti na velikom
natjecanju"

01.10.2015.
Šuker: "Privilegija je biti na velikom natjecanju"
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Danas je u središtu Hrvatskog nogometnog saveza održan veliki sastanak rukovodstva Saveza i cijelog stručnog stožera A reprezentacije na čelu s izbornikom Antom Čačićem.

Predsjednik HNS-a Davor Šuker pozdravio je okupljene članove stožera i poželio im puno sreće u nastavku kvalifikacija za UEFA Euro 2016.:

"Želim vam uspješan plasman na Euro, ili direktno ili kroz dodatne kvalifikacije. Znam iz osobnog iskustva kako je to bilo 1998. u Francuskoj, kakav smo uspjeh postigli i koliko smo učinili za hrvatski nogomet tim rezultatom. Privilegija je biti na velikom natjecanju za svakoga, od oružara preko igrača do izbornika. Učinimo sve da budemo u Francuskoj - HNS će vam osigurati sve uvjete, a od vas očekujemo maksimalni trud i napor da postignete nužno zajedništvo i odvedete Hrvatsku do Francuske."

Uz izbornika Čačića, sastanku je nazočio njegov širi stožer: treneri Ante Miše i Josip Šimunić, trener vratara Marjan Mrmić, kondicijski trener Leonard Sovina; liječnici dr. Zoran Bahtijarević, dr. Saša Janković i dr. Tomislav Madžar (voditelj medicinske službe je dr. Boris Nemec); fizioterapeuti Bojan Radanović i Nenad Krošnjar (u stožeru su još Karl Sternecker i Nderim Redžaj) te ekonom Željko Mesić (uz kojeg su još Mladen Pilčić i Goran Vincek).

Uz predsjednika Šukera, sastanku su ispred HNS-a nazočili izvršni direktor Damir Vrbanović, tehnički direktor dr. Romeo Jozak, tajnik Vladimir Iveta, voditeljica odjela financija Ružica Bajrić, povjerenik za sigurnost Zoran Cvrk, team managerica Iva Olivari, viši savjetnik predsjednika Zorislav Srebrić, ticketing manager Nikša Martinac i glasnogovornik Tomislav Pacak.

Još vijesti