HNL.hr

Odluke Disciplinskog suca od 07. listopada

Bradariću i Mikuliću
po jedna utakmice
kazne

07.10.2015.
Bradariću i Mikuliću po jedna utakmice kazne
foto: Miro Gabela/hajduk.hr
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Isključeni igrači u 12. kolu MAXtv Prve lige, Filip Bradarić (Rijeka) i Tomislav Mikulić (Slaven Belupo), odlukom Disciplinskog suca Krešimira Vlajčevića kažnjeni su s po jednom utakmicom zabrane igranja i novčanim kaznama u iznosu od po 3.000 kuna (isključeni zbog dvije opomene).

Kazne ukora dobili su Marko Matoic (liječnik Inter-Zaprešića), Ivo Smoje (predstavnik Osijeka) te Zlatko Bašić (pomoćni trener Slaven Belupa) koje su suci na utakmicama 12. kola udaljili s klupa zbog ometanja igre odnosno prigovora na odluke sudaca.

Po prijavi delegata utakmice zbog paljenja pirotehničkih sredstava i neprimjerenog skandiranja gledatelja na utakmici Hajduk-Istra 1961, Hajduk je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 12.000 kuna.

Dinamo i Rijeka moraju platiti kaznu od po 6.000 kuna zbog neprimjerenog skandiranja navijačke skupine BBB na utakmicama 12. kola Inter-Dinamo i navijačke skupine Armada na utakmici Rijeka-Zagreb.

Isti iznos kazne mora platiti i Hajduk zbog neprimjerenog skandiranja navijačke skupine Torcida na utakmici 11. kola Split-Hajduk.

Zbog nesportskog ponašanja momčadi na utakmicama 12. kola (prekršaj iz članka 54. DP HNS) sa po 5.000 kuna kažnjeni su Inter-Zaprešić i Osijek.

Nakon odbijanja Hajdukovog zahtjeva za izuzećem, disciplinski sudac nastavio je s rješavanjem prijava s utakmice 10. kola Hajduk-Dinamo te je zatražio dopunska očitovanja od sudaca i delegata utakmice.

Još vijesti