Reprezentacija > Muška > A

Dodjela nagrade među djecom

Ivan Rakitić
nogometaš godine po
izboru VL-a

08.10.2015.
Ivan Rakitić nogometaš godine po izboru VL-a
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Hrvatski reprezentativac i nogometaš Barcelone Ivan Rakitić proglašen je najboljim igračem 2015. godine po izboru Večernjeg lista.

Dodjela nagrade održana je u prostorima Zavoda za dječju onkologiju i hematologiju Dječje bolnice Zagreb, a prisustvovao joj je i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker, višestruki dobitnik Večernjakovog priznanja.

"Mislim da su riječi suvišne, najdraže mi je govoriti o djeci i družiti se s njima. Svi znamo koliko znači njihov osmijeh", naglasio je dobitnik Ivan Rakitić primajući nagradu u društvu najmlađih, s kojima se družio i darivao ih.

foto: Drago Sopta/HNS

"Hvala Večernjem listu na mogućnosti da budem ovdje te svima koji su glasali za mene, a bit će teško nadmašiti predsjednika Šukera koji ima šest ovakvih nagrada. Ovo će mi biti još veća motivacija za sve ciljeve koji su pred nama, počevši već s Bugarskom u subotu. Nastavit ću i dalje davati sve od sebe", rekao je popularni Raketa.

foto: Drago Sopta/HNS

Novi mu je izazov već kvalifikacijski dvoboj protiv Bugarske na Maksimiru u subotu.

foto: Drago Sopta/HNS

"Želimo vratiti vjeru i ljubav prema reprezentaciji. Borit ćemo se, ostavit ćemo zadnji atom snage na terenu kako bi navijači mogli biti ponosni na nas", zaključio je Rakitić.

foto: Drago Sopta/HNS

Još vijesti