Grassroots > Veterani

Uspjeh selekcije veterana

Veterani HNS-a
pobjednici Memorijala
Milan Perović u
Kostreni!

01.12.2013.
Veterani HNS-a pobjednici Memorijala Milan Perović u Kostreni!
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Pobjedom od 6:5 u finalu nad ekipom Orijenta, Selekcija veterana HNS-a osvojila 9. izdanje memorijala Mladen Perović.

Selekcija veterana Hrvatskog nogometnog saveza pobjednik je devetog izdanja Memorijala Milana Perovića, što se u spomen na nezaboravnog kostrenskog sportskog kroničara, novinara Sportskih novosti i Novog lista, igrao u sportskoj dvorani u Kostreni. U finalnom susretu Selekcija veterana HNS-a savladala je Orijent rezultatom 6:5 i tako slavili na turniru što su ga i ove godine u očuvanju uspomene na svog velikog prijatelja uspješno organizirali veterani Pomorca. Strijelci za pobjednike u finalu u kojem je HNS-a poveo čak sa 6:2, bili su Alen Peternac (3), Krešimir Čivrag, Mario Vrbanić i Darko Kauzlarić, a za Orijent je Dražen Starčević (3) te po jedan Sanjin Babić i Sanjin Miculinić. U susretu za treće mjesto Rijeka je čak sa 6:1 nadvisila Pomorac, s tri pogotka Saše Mrnjausa te po jednim Eda Flega, Dragana Tadića i Džumreta Šerifija, strijelac za Pomorac je bio Alan Sertić.

U uzbudljivom polufinalnom dvoboju Orijent je preko Rijeke izborio finale, nakon boljeg izvođenja sedmeraca, nakon što mu ni vodstvo od 3:1 nije bilo dovoljno za više od konačnog remija, 3:3. Dvostruki strijelac za Orijent bio je Dražen Starčević, treći gol postigao je Milo Đurica, a za Rijeku su strijelci bili Stjepan Ostojić, Mladen Mladenović i Marko Grubišić. U drugom polufinalu HNS je s 4:1 pobijedio Pomorac, po dva gola postigli su Krešimir Čivrag i Alen Peternac, strijelac za Pomorac bio je Renato Smolić. Sve susrete sudio je poznati riječki sudac Damir Volf.

Selekcija HNS-a: Branko Fišter, Dražen Margalić, Mario Cvitanović, Tomislav Gričar, Zoran Kastel, Darko Kauzlarić, Mario Vrbanić, Alen Peternac, Dario Kovačević, Zoran Sedlar, Krešimir Čivrag, Nenad Stražanac, izbornik Robert Uroić.

Još vijesti