HNL.hr

Remi na Gradskom vrtu, Inter pao na Poljudu

Škorić donio bod
Osijeku, Hajduk
uvjerljiv

21.11.2015.
Škorić donio bod Osijeku, Hajduk uvjerljiv
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

U subotu su dan u sklopu 17. kola MAXtv Prve lige otvorili Osijek i Rijeka, a u Gradskom vrtu momčadi su podijelile bodove po remiju 1:1. Na Poljudu je Hajduk ostvario visoku pobjedu protiv gostiju iz Zaprešića.

Osijek - Rijeka 1:1 (0:1)

Bijelo-plavi su ove subote na svom travnjaku dočekali vodeću momčad ljestvice, a u sam susret ušli su s pretposljednje pozicije na tablici nakon tri ostvarene pobjede, četiri remija i devet pretrpljenih poraza, dok je hrvatski viceprvak u 17. kolu u Osijek stigao s vrha ljestvice uz devet do sada upisanih slavlja, sedam neriješenih rezultata te i dalje kao jedina momčad bez pretrpljenog poraza.

Pogotka u susretu nije bilo sve do odlaska na odmor, naime, u 45. minuti domaću mrežu trese Roman Bezjak.

U nastavku se na gol čekalo gotovo do isteka sudačke nadoknade kada je s 11 metara za poravnanje rezultata i konačnih 1:1 zabio Mile Škorić.

Hajduk - Inter-Zaprešić 4:0 (3:0)

Splitski Hajduk na svom je Poljudu vrlo sigurno došao do pobjede protiv Intera iz Zaprešića, a sve su dvojbe oko pobjednika otklonjene već u prvom poluvremenu.

Za vodstvo Hajduka pogodio je Tino Sven Sušić u 23. minuti poslije prodora kroz sredinu, da bi Fran Tudor u 41. minuti još jednim udarcem s ruba kaznenog prostora udvostručio prednost domaćina.

Na 3:0 povisio je Marko Bencun iz blizine tik prije odlaska na odmor, a za konačnih 4:0 pobrinuo se Ante Roguljić u sudačkoj nadoknadi vremena. Hajduk se tako drugoplasiranom Dinamu opet približio na samo bod zaostatka, dok su Zaprešićani ostali na šestoj poziciji.

Još vijesti