HNL.hr

Modri ostali sami na vrhu

Dinamo svladao
Osijek, Rijeka
remizirala sa Slaven
Belupom

13.12.2015.
Dinamo svladao Osijek, Rijeka remizirala sa Slaven Belupom
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

U 20. kolu Dinamo je u prvom susretu ove nedjelje minimalno svladao Osijek na Gradskom vrtu, dok su kolo zaključili Rijeka i Slaven Belupo remijem 1:1 na Rujevici.

Osijek - Dinamo 0:1 (0:1)

Bijelo-plavi su hrvatskog prvaka dočekali s pretposljednjeg mjesta na tablici uz četiri pobjede, šest remija i
devet poraza, dok su Modri kao vodeća momčad stigli u Osijek, ali su na vrhu izjednačeni s Rijekom po broju osvojenih bodova, njih 39, dok su u dosadašnjem dijelu sezone ostvarili 11 slavlja, šest neriješenih rezultata te su pretrpjeli dva poraza.

foto: Drago Sopta/HNS

Nekoliko minuta prije odlaska na odmor u Osijeku goste u vodstvo 1:0 dovodi Marko Pjaca koji je ujedno postavio i konačan rezultat susreta.

foto: Drago Sopta/HNS

Rijeka - Slaven Belupo 1:1 (1:0)

Hrvatski viceprvak u 20. je kolo ušao s druge pozicije na ljestvici nakon deset upisanog pobjeda, devet remija te i dalje kao jedina neporažena momčad u Prvoj ligi, dok su se Farmaceuti uoči 20. kola našli na sedmom mjestu uz četiri slavlja, osam neriješenih rezultata i sedam poraza.

Riječane u vodstvo na domaćem travnjaku dovodi Marin Tomasov pogotkom u 25. minuti da bi konačnih 1:1, za podjelu bodova na Rujevici, postavio David Arap u 71. minuti.

Još vijesti