Natjecanja > Futsal

Domaćin Sutinska vrela

Nastavak prvenstva
Hrvatske 1. HMNL za
žene

26.01.2016.
Nastavak prvenstva Hrvatske 1. HMNL za žene
foto: Arhiva HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

U Zagrebu će ovoga vikenda u dvorani Sutinska vrela biti održan drugi turnir 1. HMNL za žene.

Nakon što je prvi turnir 1. hrvatske malonogometne lige za žene održan u Zadru, u Zagrebu će posljednjeg vikenda u siječnju, točnije, 30. i 31. siječnja, u dvorani Sutinska vrela biti održan i drugi turnir.

U sklopu četvrtog, petog i šestog kola koja će biti održana u Zagrebu, 30. će siječnja snage odmjeriti MC Plus i Rugvica, Alumnus i Split, Rijeka i Istra, uz dva ekshibicijska susreta ekipa 2008. godišta, Kozakiva i Nacionala te Kozakiva i Dinama.

Nakon svečanog otvaranja turnira, u drugom će dijelu dana zaigrati Mirlović Zagora i Kozakiv, Super Chicks i Alumnus te Split i MC Plus nakon čega će u dvorani Sutinska Vrela trening odraditi hrvatska muška futsalska reprezentacija netom prije odlaska na Europsko prvenstvo u Beograd.

foto: Arhiva HNS

Drugoga dana turnira, 31. siječnja, Podsused će u jutarnjim satima biti rezerviran za još jednu ekshibicijsku utakmicu ekipa 2008. godišta, onu između ekipe Kozakiva i Podsuseda. Potom će u sklopu 1. HMNL za žene utakmice odigrati Rugvica i Mirlović Zagora, Alumnus i MC Plus, Istra i Kozakiv, Mirlović Zagora i Split te Super Chicks i Rijeka.

Posljednji turnir 1. HMNL za žene bit će održan od 13. do 14. veljače u Puli.

Još vijesti