Natjecanja > Futsal

Split Tommy u vodstvu

U Zagrebu održan
drugi turnir 1. HMNL
za žene

01.02.2016.
U Zagrebu održan drugi turnir 1. HMNL za žene
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

U dvorani Sutinska vrela u Zagrebu održan je ovoga vikenda drugi turnir 1. HMNL za žene nakon kojeg se u vodstvu nalazi ekipa Split Tommyja, a slijede je MC Plus, Alumnus i Super Chicks.

Dvorana Sutinska vrela i MNK Kozakiv iz Zagreba bili su domaćini drugog turnira 1. HMNL za žene nakon što je prvi turnir odrađen u Zadru, dok će treći biti održan u Poreču.

Turnir u Zagrebu otvorio je član Izvršnog odbora HNS-a Alojzije Šupraha, a sve prisutne pozdravio je i viši savjetnik predsjednika HNS-a Zorislav Srebrić. Pritom je Srebrić nazočio plenumu klubova kojeg je organizirao tajnik komisije za mali nogomet Romeo Čižmešija, a na kojem su se analizirala prva dva turnira te su napravljeni raspored, satnica i priprema za treći turnir.

foto: Drago Sopta/HNS

Nakon odigranog drugog turnira 1. HMNL za žene u vodstvu je ekipa Split Tommyja s ukupno četiri ostvarene pobjede i jednim remijem te 13 sakupljenih bodova. Slijedi MC Plus s tri slavlja, jednim neriješenim rezultatom te jednim porazom uz deset osvojenih bodova. Na trećem mjestu nalazi se Alumnus s tri pobjede i jednim porazom te devet bodova, a jednaki učinak ima i ekipa Super Chicks.

foto: Drago Sopta/HNS

Na turniru su nekoliko ekshibicijskih utakmica odigrali i mladi nogometaši 2008. godišta iz redova Dinama, Nacionala, Kozakiva Zagreb i Podsuseda.

foto: Drago Sopta/HNS

Treći turnir 1. HMNL za žene na rasporedu je od 13. do 14. veljače 2016. godine u Poreču.

Drugi turnir 1. HMNL žene, Sutinska vrela, Zagreb:
MC Plus - Rugvica 6:0
Alumnus - Split Tommy 0:7
Rijeka - Istra 6:0
Mirlović Zagora - Kozakiv Zagreb 0:2
Super Chicks - Alumnus 1:5
Split Tommy - MC Plus 1:1
Rugvica - Mirlović Zagora 1:1
Alumnus - MC Plus 3:0
Istra - Kozakiv Zagreb 1:4
Mirlović Zagora - Split Tommy 0:4
Super Chicks - Rijeka 1:3

 

Još vijesti