Reprezentacija > Muška > A

Oporavak oko šest tjedana

Marko Pjaca uspješno
operiran

17.03.2016.
Marko Pjaca uspješno operiran
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Hrvatski reprezentativac Marko Pjaca danas je uspješno operiran nakon ozljede ključne kosti te ga čeka oko šest tjedana oporavka do povratka na teren.

Pjaca je zadobio ozljedu ključne kosti u prvoj utakmici polufinala Hrvatskog nogometnog kupa između Hajduka i Dinama (0:2), a danas je uspješno operiran u Zagrebu.

"Operacija je uspjela, sve je prošlo po planu. Marko se osjeća dobro, ostat će još kratko u bolnici prije nego krene s oporavkom", rekao je dr. Tomislav Cerovečki koji je izveo operaciju. Dr. Cerovečki je za hns-cff.hr dodao kako je očekivani povratak na teren nakon ovakve ozljede oko šest tjedana: "Euro nije upitan, na pripreme će doći spreman."

"Dobro se osjećam, liječnici su zadovoljni kako je prošlo, pa sam i ja miran. Šteta je zbog aktualnog trenutka jer sam se veselio novom derbiju i reprezentativnim utakmicama, ali najvažnije je da neću pauzirati dulje zbog ove ozljede. Vjerujem da ću biti spreman krajem travnja i jedva čekam povratak na teren", izjavio je za gnkdinamo.hr hrvatski reprezentativac.

Još vijesti