HNL.hr

Bijelo-plavi dočekuju Pjesnike

Zagreb gostuje u
Osijeku

18.03.2016.
Zagreb gostuje u Osijeku
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

U petak će 28. kolo MAXtv Prve lige otvoriti Osijek i Zagreb.

Bijelo-plavi Zagreb dočekuju s osmog mjesta na ljestvici te uz pet slavlja, devet remija i 13 poraza, odnosno 24 osvojena boda.

"Svi konkuriraju za sastav, osim Mikulića i Lukića koji ima kartone. Također, atmosfera na treninzima je dobra, kvalitetno se radi i samo se nadam da će se to manifestirati i na utakmici i da ćemo ići u onom smjeru u kojem svi priželjkujemo. Nisu oni defenzivna momčad da bi se ovdje došli braniti. Naprotiv, igraju kombinatorno i kroz nadigravanje traže svoju šansu. Osim toga, dosta su gusti, a i činjenica je da imaju nekoliko dobrih pojedinaca. Igrači su nam malo podignuli formu, imamo sada i zaoštrenu konkurenciju i sve bi to trebalo ići na naš mlin. No, neće nam nitko ništa pokloniti. Zagreb dolazi bez opterećenja jer u biti nema što izgubiti, a kod nas je mnogo drugačija situacija", kazao je trener Osijeka Zoran Zekić.

Pjesnici se i uoči 28. kola nalaze na posljednjoj poziciji nakon jedne pobjede, sedam neriješenih rezultata i 19 poraza, odnosno, deset prvenstvenih bodova. U desetom kolu Osijek i Zagreb odigrali su 0:0. Devet kola kasnije Osijek je u Kranjčevićevoj minimalno slavio.

Susret 28. kola MAXtv Prve lige između Osijeka i Zagreba u petak je na Gradskom vrtu na rasporedu u 17 sati.

Izvor: nk-osijek.hr

Još vijesti