Reprezentacija > Muška > A

Remi Barcelone, pobjede Juventusa i PAOK-a

Rakitić strijelac,
Mandžukić i Leovac
asistenti

20.03.2016.
Rakitić strijelac, Mandžukić i Leovac asistenti
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Ivan Rakitić postigao je pogodak na Barceloninom gostovanju kod Villarreala, dok su Mario Mandžukić i Marin Leovac asistencijama pomogli Juventusu i PAOK-u svladati svoje protivnike.

Villarreal i Barcelona sastali su se u 30. kolu Primere, a Ivan Rakitić doveo je Katalonce u vodstvo u 20. minuti, pospremivši s desetak metara odbijenu loptu u mrežu domaćina.

Tu je prednost udvostručio Neymar s bijele točke, a Villarreal je bod osvojio golom Bakambua i autogolom Mathieua u drugom poluvremenu, za konačnih 2:2.

Rakitić je odigrao svih 90 minuta.

 

U 30. kolu Serie A odigran je torinski derbi, a Juventus je kao gost kod Torina pobijedio 4:1.

Za vodstvo je pogodio Pogba, a u 42. minuti Mario Mandžukić ostavio je loptu Khediri na protivničkoj polovici, a njemački je nogometaš iskoristio prostor te povisio na 2:0.

Belotti je početkom nastavka smanjio zaostatak Torina, da bi Morata s dva gola riješio sve dvojbe oko pobjednika. Mandžukić je igrao do 85. minute, kada ga je zamijenio Zaza.

PAOK je u Solunu dočekao Kalloni u 27. kolu grčkog prvenstva i slavio rezultatom 3:0, a Marin Leovac igrao je u udarnoj postavi, do 79. minute.

U 58. minuti asistirao je Athanasiadisu za drugi pogodak domaćina, a preostala dva pogotka postigli su Mystakidis i Korovesis.

Još vijesti