HNS

Šuker pozdravio Hrvatsku U-19

Delegacija HNS-a
posjetila Rijeku i
Kostrenu

21.03.2016.
Delegacija HNS-a posjetila Rijeku i Kostrenu
foto: Arhiva HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Delegacija Hrvatskog nogometnog saveza posjetila je Rijeku i Kostrenu, a predsjednik Davor Šuker obratio se i hrvatskoj reprezentaciji do 19 godina starosti.

U sklopu priprema za Europsko prvenstvo U-17 koje će Hrvatska organizirati sljedeće godine, delegacija Hrvatskog nogometnog saveza boravila je u Rijeci, gradu koji će ugostiti utakmice tog natjecanja, te Kostreni, jednom od potencijalnih preostalih gradova domaćina.

Delegacija HNS-a, koju je predvodio predsjednik Davor Šuker i koju su činili još tehnički direktor Romeo Jozak, viši savjetnik predsjednika Zorislav Srebrić te asistent izvršnog direktora za organizaciju događaja Zoran Cvrk, posjetila je Gradsko poglavarstvo grada Rijeke.

Tamo ih je dočekao riječki gradonačelnik Vojko Obersnel, dok ih je u Kostreni primila načelnica Mirela Marunić.

"Zadovoljni smo odrađenim razgovorima, a nakon te faze slijedi potpisivanje ugovora s gradovima i klubovima domaćinima. Po prvi će se puta jedno ovakvo natjecanje održati u Hrvatskoj te je stoga poseban naglasak na činjenici da svi moramo biti profesionalni, uključujući i gradove, i Hrvatski nogometni savez, i naše partnere. Zbog iznimne važnosti, nadamo se kako će ovaj projekt podržati i Vlada Republike Hrvatske", poručio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Šuker i delegacija tom su prilikom posjetili i hrvatske reprezentativce do 19 godina starosti, koji ovog tjedna igraju u Elitnom kolu za odlazak na Europsko prvenstvo. Utakmice Elitnog kola ugostit će upravo Rijeka i Kostrena, a predsjednik HNS-a održao je prigodan govor te mladim Vatrenima poželio mnogo uspjeha i sreće u nadolazećem izazovu.

Još vijesti