Reprezentacija > Ženska > U-17

Uefin razvojni turnir u Bugarskoj

Hrvatska ženska U-16
reprezentacija na
turniru u Bugarskoj

14.04.2016.
Hrvatska ženska U-16 reprezentacija na turniru u Bugarskoj
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Hrvatsku žensku U-16 reprezentaciju očekuje Uefin razvojni turnir u Bugarskoj na kojem će snage odmjeriti s domaćinom te reprezentacijama Gruzije i Rumunjske.

Hrvatske U-16 reprezentativke okupile su se ovoga četvrtka, 14. travnja, u Zagrebu gdje će trenirati dva dana nakon čega kreću put Bugarske gdje će od 16. do 21. travnja sudjelovati na Uefinom razvojnom turniru u Albeni.

Turnir će mlade Hrvatice otvoriti u nedjelju, 17. travnja, u 11 sati po lokalnom vremenu susretom s Rumunjskom da bi dva dana kasnije od 15 sati zaigrale s Gruzijom. 21. travnja Hrvatska će zaigrati s Bugarskom od 11 sati.

Izbornik Božidar Miletić za Uefa razvojni turnir pozvao je sljedeće igračice: Martinu Taritaš, Anu Bartolović, Ivu Tomkić i Laru Hanaček (Agram), Teu Tolić, Danielu Lucić, Enu Pernar i Moniku Čavić (Osijek), Nensi Adamović i Ivu Jakovac (Viktorija), Lauru Kopić (Dinamo-Maksimir), Josipu Burčul (Zadar), Helenu Spajić (Rijeka), Veroniku Terzić i Ivanu Šetku (Neretva), Fatjesu Gegollaj (Marjan), Ivanu Hrnjkaš (Sturm Graz), Vanessu Maru Dujmović (Stuttgart Mühlhausen), Patriciju Stvorić (Alberweiler) te Janju Čanjevac i Karlu Jedvaj (Lepoglava).

Još vijesti