Natjecanja

Prijenosi uživo

Finale Kupa za mlađe
uzraste, Druga liga i
futsal na HNTV-u

18.05.2016.
Finale Kupa za mlađe uzraste, Druga liga i futsal na HNTV-u
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

HNTV će u četvrtak prenositi finalne dvoboje Hrvatskog nogometnog kupa za mlađe uzraste, u subotu dvoboj za naslov prvaka Druge lige, dok će u nedjelju u prijenosu biti polufinalna utakmica završnice futsalskog Prvenstva Hrvatske.

Hrvatska nogometna televizija (HNTV) će u četvrtak iz Siska izravno prenositi finalne utakmice Hrvatskog nogometnog kupa za mlađe uzraste. U 15:00 sati finale će igrati juniori Dinama i Hypo Limač Elektre, dok je u 18:00 sati u programu dvoboj kadeta, a u kadetskom finalu Kupa zaigrat će Dinamo i Hajduk. Već u tom uzrastu postoji suparništvo i sigurno će dvoboj ponuditi žestoki obračun.

U ranijem terminu, od 12:00 sati, finale HNK-a igrat će pioniri. Dinamo i u tom uzrastu ima finaliste, a protivnici mladim igračima Dinama su njihovi vršnjaci iz Slaven Belupa. Taj dvoboj će HNTV snimiti i emitirati u večernjem programu.

Od ostalih nogometnih događanja u programu HNTV-a, u subotu 21. svibnja, od 17:30 sati možete pogledati odlučujuću utakmicu za naslov prvaka Druge lige između Šibenika i Cibalije. Vinkovčani su u pretposljednjem kolu preuzeli vodeću poziciju, no utakmica se igra na Šubićevcu i pobjeda Šibenik vodi izravno u MAXtv Prvu ligu. Drugoplasirana momčad će u kvalifikacije protiv Istre 1961.

U nedjelju od 19:00 sati pogledajte izravni prijenos druge polufinalne utakmice završnice futsalskog Prvenstva Hrvatske. U dvorani na Martinovki u Zagrebu Futsal Dinamo dočekuje Split Tommy.

HNTV za sada možete pratiti na 407. kanalu MAXtv-a.

Još vijesti